Ještě to promysli : proč je důležité vědět, co všechno nevíme, a umět změnit názor - Grant, Adam M., 1981- (Žádná velká věda, 2022)
Americký psycholog se zabývá významem opětovného promyšlení. Vysvětluje, jak můžeme otevřít svou vlastní mysl a přimět k tomu i ostatní. Individuální přehodnocování - aktualizace vlastních názorů, interpersonální a kolektivní přehodnocování.