Ženy a sluhové - Vega, Lope de, 1562-1635 (Pointa, 2022)
Český překlad hry španělského klasika ze 17. století, jež byla objevena až ve 21. století. Komedie využívá klasických prvků, jako jsou milostné zápletky nebo lsti. Vega se zde snažil prostřednictvím postavy hraběte Próspera zesměšnit příslušníky šlechtického stavu.