Děti boží - Hidden, David (Albatros Media a.s., 2016)
Pé jako Personne, Pé jako Nikdo. Chandlerovský hrdina Pé se tentokrát ocitá na mexicko-americké hranici, která je tichým svědkem únosů malých chlapců. Nedýchatelná atmosféra zkaženého ovzduší zamořeného zločinem se vám zaryje pod kůži stejně jako hlavnímu hrdinovi. Nesnesitelné lepkavé horko, smrad mexického vězení, pachuť strachu a hrůza vás sevřou a pustí až na samém konci.