Anička u moře - Peroutková, Ivana (Albatros Media a.s., 2017)
Anička odlétá se svými rodiči na krátké prázdniny do Egypta. Bere si s sebou opět svůj deník a je plná očekávání, co všechno v neznámé exotické zemi prožije. Na prázdninách si Anička najde novou kamarádku a pozná i zajímavosti Egypta. Nejúžasnější zážitek ji čeká při potápění v korálovém moři. Poslechněte si, jaká dobrodružství ještě zažila!