Kdo ví, kde budu zítra - Šídlo, Jindřich, 1972- (Voxi, 2020)
Rozhovory s novinářem Tomášem Etzlerem, který vzpomíná na svůj život ve Spojených státech, práci v CNN a především na své působení na pozici zpravodaje České televize v Číně. Rovněž se vyjadřuje k současným společenským i politickým problémům světa. Jak to dopadne, když si uznávaný komentátor Jindřich Šídlo sedne s Tomášem Etzlerem, spolupracovníkem americké CNN a bývalým reportérem České televize v Číně, a povídají si o novinařině? Co tato profese obnáší dnes, v době Facebooku a Youtube? V čem je americká žurnalistika jiná než evropská, respektive česká? A proč vlastně lidé odcházejí do zahraničí? Dva ostřílení novináři spolu diskutují o řadě vážných i méně vážných témat. Nakladatelská anotace.