Deník malého poseroutky. - Kinney, Jeff, 1971- (Voxi, 2021)
Další pokračování humorných deníkových zápisků Grega Heffleyho, kterému ujíždí půda pod nohama. Jeho nejlepší kamarád Rowley Jefferson se na něj vybodnul a najít si nové kamarády bude fakt fuška.