Pohádkář - Nesvadbová, Barbara, 1975- (R+H :, 2010)
V příběhu o fatální závislosti, o vášni i o životních ztrátách autorka vrací na scénu svoji hrdinku Karlu, tentokrát jako mnohem dospělejší ženu a matku dvou dětí