Panovníci českých zemí - digitální audio - Pitro, Martin (Albatros Media a.s., 1900)
Vydejte se do minulosti a poznejte nejvýznamnější panovníky, kteří vládli naší zemi. Audiokniha ve formátu MP3 je ideální na cesty autem, jako pohádka před spaním nebo pro přípravu do školy. Vypráví Vladimír Brabec. Příjemný poslech!