Němčina nejen do auta - Kostnerová, Ilona (Jazyky poslechem, 2009)
Nejen v autě, ale i při relaxaci můžete rozvíjet svou slovní zásobu němčiny. Slovíčka a základní fráze k jednotlivých tématům si nejprve prostudujete v přiložené brožuře. Poslechová cvičení na CD vaše znalosti upevní a s využitím vzorových frází se naučíte vytvářet nová slovní spojení. Titul je členěn tematicky a je určen "věčným" začátečníkům a mírně pokročilým.