Dilema - Paris, B. A. (Motto, 2020)
Rodinné drama plné přetvářek a tajemství. Livia se chystá na velkolepou oslavu svých čtyřicátých narozenin a netuší, že její manžel Adam před ní tají zdrcující zprávu. Ani Adam ale netuší, že Livia před ním něco skrývá. Pravda by ji mohla zničit. Mlčení zase zničí jeho. Livia nikdy nezažila svatbu snů, protože si Adama vzala v mládí a narychlo. O to víc se teď upíná na oslavu svých čtyřicátých narozenin, na níž bude chybět jen jejich dcera Marnie studující v zahraničí. Adam ale přichystal překvapení - tajně pro Marnie zařídil letenku domů. Když ho však během dne zdrtí šokující zpráva, není schopen ji Livii sdělit, než oslava skončí. Jak daleko zajde, aby své milované ženě dopřál posledních pár hodin štěstí? Nakladatelská anotace.