Qualityland - Kling, Marc-Uwe, 1982- (Voxi, 2021)
Humorná a satirická (anti)utopie ze světa řízeného digitálními technologiemi a algoritmy. Vítejte v QualityLandu, v zemi blízké budoucnosti! Vše tu funguje hladce: Automatizovaná služba vám dohodí dokonalého partnera a spolehlivé algoritmy společnosti TheShop vědí, co přesně chcete, ještě předtím, než si to vyberete. Ale i v QualityLandu se najdou vadné kousky - dron se strachem z létání nebo bojový robot trpící posttraumatickou stresovou poruchou. A ty všechny má šrotovník Peter Nezaměstnaný nechat zničit. Co když se ale vzepře systému? Nakladatelská anotace.