Všichni žijem' v blázinci - Honzák, Radkin, 1939- (Rozhovory, 2020)
Rozhovory s českým psychiatrem a psychoterapeutem o současném světě a životě, který vedeme - ne zcela v souladu se svým duševním i fyzickým zdravím. Radkin Honzák se v rozhovorech s novinářkou Renatou Červenkovou zamýšlí nad způsobem života a stavem dnešní společnosti, kde duchovní rozvoj pokulhává za technickým. Jednotlivé kapitoly se zaměřují na určité tematické okruhy: jak se projevuje psychosomatika, proč užíváme psychofarmaka, pomůže nám psychoterapie, jak je to s nebezpečnými schizofreniky, od papírových plen k rozvodům, umírání v dnešní společnosti atd. Radkin Honzák vypráví o svých zkušenostech z lékařské praxe. Vtipně i vážně glosuje typické jevy a problémy, se kterými se potýkáme, takže často mnozí z nás končí u lékaře či přímo v blázinci.