Prázdniny v Česku - Zibura, Ladislav, 1992- (Voxi, 2021)
Autor reflektuje v knize svou dvouměsíční cestu Českem. Cestuje lodí, autem, pěšky či na oslu. Kromě popisu cest a svých dobrodružství se v knize objevují historicko-kulturní souvislosti a zajímavosti. Za dobrodružstvím není třeba létat přes půl světa! Stačí procestovat rodný kraj a dobře se dívat. Vydejte se s Ladislavem Ziburou na dvouměsíční jízdu po českých luzích a hájích a připomeňte si, v jak rozmanité a krásné zemi žijeme. Těšit se můžete na cestu plnou zajímavostí, při které se zasmějete nad příběhy svérázných lidí a načerpáte tipy na výlet. Nakladatelská anotace. Kráceno.