Inkoust - Belsham, Alison (Kniha Zlin, 2020)
Krimithriller skotské autorky je volným pokračováním bestselleru Tatérka - a i zde se v centru dění ocitají tatéři a jejich umění. V temných uličkách Brightonu kdosi napadl mladou ženu. Zranění se zprvu nezdají vážná, ale oběť za 24 hodin umírá v agónii a na jejím těle se najde smrtící tetování. Po zmizení druhé ženy už inspektor Francis Sullivan ví, že čelí sériovému vrahovi. Jedno ale nečekal: hlavním podezřelým je Alex Mullins, syn tatérky a jeho bývalé milenky Marni. Dokážou se přenést přes minulost a spojit síly, než se rozsudek smrti objeví na kůži další oběti? Nakladatelská anotace.