Javorové listí - Roháčková, Evita (E-knihy jedou, 2022)
Elena nikdy nepoznala lásku. Dokud nepotkala Petra. Jenže když nevíte, co to znamená milovat, může se i čistý cit zvrhnout v posedlost. A přidá-li se psychická porucha, tragédie na sebe nenechá dlouho čekat.