Savage Trilogy. - March, Meghan (Baronet, 2022)
Kane Savage a Temperance Ransomová ušli dlouhou a vzrušující cestu. V tomto posledním díle erotické trilogie se konečně jejich osudy naplní. Poté, co se Temperance zamilovala do naprosto nevhodného a nebezpečného muže, její život se obrátil vzhůru nohama. Také tajemný Kane nedokázal Temperance odolat, přestože věděl, jakému nebezpečí ji vystavuje. Nyní budou muset svést poslední nebezpečný boj o své společné štěstí.