Buď svou značkou : personal branding, který ti sed(k)ne - Toholová, Káťa, 1992- (Management Press, 2022)
Praktické rady a nástroje, jak vytvořit svou osobní značku. Součástí výkladu jsou rovněž příklady z praxe.