Třetí hlava, černý šnyt a lišky v kurníku - Adámek, Otakar (E-knihy jedou, 2022)
Přišli v utajení, myslí si, že Země je zaostalá planeta, dobrá tak akorát pro jejich trestaneckou kolonii. Norepané si ale nevšimli Lonského, který je pozemský technologický lídr, ale nechlubí se tím. A vůbec se mu nelíbí mimozemšťané na rodné planetě. A už vůbec ne, že ho chtějí zabít a převzít jeho infrastrukturu. Má však vážné starosti, jak zabránit jadernému útoku na USA, a to mu svazuje ruce.Zmákne obojí, nebo skončí v pytli? Bude stačit pomoc jeho bodyguarda, Megan andělského zjevu, ale s tvrdou pěstí, a jeho sedmi umělých inteligencí, vycvičených pro krizové případy?