Zloděj duší - Hohenberger, Martina (E-knihy jedou, 2022)
Evokace sumerského démona skupinou amatérských okultistů se zvrhne v brutální masovou vraždu. K případu, který kriminalisté označují jako Vinohradský masakr, je přizvaná Veronika Bachová, konzultantka pro nadpřirozené jevy. Vraha se jí skutečně podaří vystopovat. Aby ho však mohla zneškodnit, musí se vrátit do rodného sídla v Hekabře a čelit své minulosti i svým předkům. Bojuje nejen s vrahem, ale i proti temným intrikám Matriarchy, která ji před lety vypudila z čarodějné obce. A jako by toho ještě nebylo málo, její dospívající sestra Eliška se při objevování báječného světa magie z nerozvážnosti dopustí zločinu a hrozí jí smrtelné nebezpečí. Kam až je Veronika ochotná zajít, aby ji ochránila?