Ani na to nemyslete : proč náš mozek ignoruje změnu klimatu - Marshall, George, 1964- (Klimax, 2022)
Autor na pozadí faktů a příkladů stran klimatických změn ukazuje, jak na probkém reaguje lidská mysl s mozkem a jak fungují obranné mechanismy.