I doktor je jen chlap - Brabcová, Eva (Petra Nachtmanová, 2022)
Knížka povídek, mezi nimiž jsou příběhy veselé, vážné i dojemné. Zkrátka takové, které si rádi přečtete a zjistíte, že řada věcí v životě se neděje jen vám, ale i jiným lidem. A stejně rádi zjistíte, jak se s tím vypořádali oni.