Bídníci : proč společnost pohrdá nezaměstnanými, ale přesto je potřebuje - Mayr, Anna, 1993- (Host, 2022)
Autorka zkoumá, jak většinová německá společnost nahlíží na nezaměstnané. Pozornost je věnována také snahám o řešení problému nezaměstnanosti.