Delegátka cestovní kanceláře - Paulů, Ema (Fortuna Libri, 2021)
Autorka žije již několik let v různých exotických zemích jako delegátka cestovní kanceláře a v této knize přibližuje, co takový "vysněný" život ve skutečnosti obnáší. Démonizovaná práce, zaměňovaná s pohádkovou dovolenou, sněná, kritizovaná, záviděná i zatracovaná, dozajista málo probádaná. Jsou delegáti, zástupci cestovních kanceláří, skutečně ti, kteří získali práci snů, anebo je to pod pokličkou stále jen lopota a stereotyp, jako jiné profese? Začtěte se do reálné zpovědi dlouholeté delegátky, která více než deset let žije většinu roku v exotických zemích pod záštitou cestovních kanceláří. V knize zcela bez příkras odhaluje, co vše takový životní styl obnáší, co vám dá a vezme. Nakladatelská anotace. Kráceno.