Meditace pro normální smrtelníky, ne pro mnichy - Reinbergr, Tomáš, 1983- (Pupenec - Jiřina Kelnarová, 2021)
Autor radí, jak meditovat v každodenním životě při běžných činnostech a vysvětluje přínosy meditace pro lidský organismus i psychiku. V této souvilosti ukazuje efektivní jednoduché meditační techniky.