Jedeme v tom spolu - Dessen, Sarah, 1970- (CooBoo, 2022)
Romantická pohádka o letním dospívání vypráví příběh mladé dívky, která v přímořském letovisku prožije svůj první velký citový vztah. Už je to dlouho, co Auden naposledy v noci spala. Před rozvodem svých rodičů - nebo spíš předtím, než se začali hádat. Teď má příležitost strávit bezstarostné léto se svým tátou a jeho novou rodinou v okouzlujícím přímořském městečku, kde žijí. Tam taky nastoupí na brigádu v obchodě s oblečením, kde se seznámí s holčičím světem, který jí tak dlouho unikal: holčičí mluvou, kamarádstvím a láskami. Tohle všechno až doteď opomíjela, protože se ze všech sil snažila být dokonalou dcerou. A pak potká Eliho, záhadného samotáře, ale hlavně dalšího nespavce, který se stane jejím průvodcem po nočním městě. Společně se noc co noc vydávají na honbu za dobrodružstvím. Nakladatelská anotace.