Srdce času. - Peetz, Monika, 1963- (CooBoo, 2022)
Pokračování fantasy série o dívce bez minulosti Leně a Dantem, chlapci s různobarevnýma očima, který pochází z jiného světa a možná zná odpovědi, které Lena hledá. Lena se jen těžko vrací do normálního života. Jak má jen tak zapomenout na Danteho, kluka s různobarevnýma očima? Brzy na ni ale čekají daleko větší starosti: na školním výletě zjistí, že její pronásledovatel to ještě zdaleka nevzdal. Na poslední chvíli se Leně podaří podstrčit chronometr, se kterým může cestovat časem, své kamarádce Bobbie. To se však ukáže jako osudová chyba. Na útěku Bobbie spadne po hlavě do minulosti - a protože cestovat časem neumí, nemůže najít cestu ven. Lena tak musí porušit svůj slib a vrací se do neviditelného města. Potřebuje Danteho pomoc. Její protivník je ale pořád aspoň o krok před ní a nyní musí Lena zachránit nejen Bobbie, ale i celý neviditelný svět... Nakladatelská anotace.