Dobří vojáci padli... : ze vzpomínek válečného pilota - Rejthar, Stanislav, 1911-1977 (Volvox Globator, 2022)
Vzpomínky čs. válečného pilota na boje v řadách RAF, na východní frontě i ve Slovenském národním povstání. Jedním z vojenských letců, sloužících v době 2. světové války v zahraničních leteckých jednotkách byl i Stanislav Rejthar (1911 - 1977). Kniha, sestavená na základě autentických vyprávění, přibližuje celý příběh čs. zahraničního letce ve Francii, Anglii, SSSR a za Slovenského národního povstání. Svoji obsahovou náplní kniha doplňuje již značně obsáhlou mozaiku dříve vydaných obdobných vzpomínkových publikací.