Čas třešní - Barreau, Nicolas (fiktivní postava), 1980- (MOBA, 2022)
Druhá kniha milostné série z prostředí pařížské haute cuisine. Idylku Andrého a Aurélie naruší nejen profesionální žárlivost. Aurélie a André jsou šťastný milenecký pár a zdá se, že se jim daří i profesně. Na naléhání svého nakladatele uspořádá André s velkým úspěchem autorské čtení. Jeho publikum, především ženské, mu leží u nohou. André si užívá pozornosti, ve skutečnosti ho ale zaměstnává něco úplně jiného. Chtěl by požádat Aurélii v den svatého Valentýna o ruku. Právě toho dne ale dostane Auréliina restaurace nečekaně michelinskou hvězdu. Malá restaurace čelí nečekanému náporu hostů. Mladá kuchařka při vší radosti neví, kde jí hlava stojí. O to větší je její zklamání, když se následně zjistí, že existuje ještě další restaurace s názvem Le Temps des Cerises nedaleko Paříže, které to ocenění ve skutečnosti náleží. Když Aurélie zanedlouho vypráví o svém setkání s hvězdným kuchařem Jeanem-Marie Marronnierem, zmocní se Andrého žárlivost... Nakladatelská anotace. Kráceno.