Vlk : druhý díl série Bratrstvo černé dýky: vězeňský tábor - Ward, J. R., 1969- (Baronet, 2022)
Pokračování romantické upíří série, ve které čtenář najde i detektivní zápletku. V druhém temném a sexy románu série se autorka vrací do prostředí vězeňského tábora glymery. Tentokrát je hlavním hrdinou Lucan, vlkan přinucený uzavírat dohody o velkoprodeji drog vyráběných v táboře. Setkává se s Rio, zástupkyní Mozarta, záhadného dodavatele drog pro celý Caldwell. Poté co se uzavření dohody zvrtne, vlk s pronikavýma zlatýma očima zachrání Rio od jisté smrti. Najevo vycházejí šokující pravdy a Rio si není jistá, komu důvěřovat a čemu věřit - ale když je v sázce její život, pravá láska zvedne hlavu a zavrčí tváří v tvář nebezpečí. Nakladatelská anotace. Kráceno.