Skrýš v lese - Johnson, Maureen, 1973- (CooBoo, 2022)
Volné pokračování young adult trilogie Křiváci. Stevie Bellová řeší první detektivní případ mimo Ellinghamovu akademii. Stevie se po skončení školy nudí doma, ale kontaktuje ji majitel kempu Sunny Pines u městečka Barlow Corners, kde kdysi došlo k dodnes nevyjasněným vraždám. Stevie mu má pomoci s true crime podcastem o dávných událostech. Co je lepší než strávit léto společně s kamarády z Ellinghamu, kteří přijedou společně s ní, a zabývat se přitom starými případy? V Barlow Cornes však ve vzduchu visí cosi zlého. Dokáže Stevie záhadu rozlousknout dřív, než ji pohltí nebezpečí, které se jí lepí na paty? Nakladatelská anotace.