Kruh - Minier, Bernard (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2022)
Marsac je malebné mestečko v Pyrenejach, známe vďaka elitnej univerzite. Jeho pokojnú atmosféru rozbúri informácia o vražde mladej profesorky a nález tela miestneho chovateľa psov, ktoré roztrhali na kusy jeho vlastné zvieratá… Kto a prečo rozpútal v tomto univerzitnom meste šialenstvo smrti? Mohlo by byť dielom sériového vraha Hirtmanna? Stačí jeden tajomný telefonát a detektív Martin Servaz začína nové vyšetrovanie. Hlavným podozrivým je totiž syn jeho bývalej lásky z univerzity. Marianne ho zúfalo prosí, aby jej syna zachránil, a Servaz nemôže odmietnuť. Riešenie prípadu donúti detektíva ponoriť sa do vlastnej minulosti a znovu otvoriť staré boľavé rany. Bude to najnebezpečnejšie a najosobnejšie vyšetrovanie jeho doterajšej kariéry… Druhý diel detektívnej série s komisárom Servazom, ktorá sa stala bestsellerovou senzáciou nielen vo Francúzsku.