Arila. - Starý, Radek, 1992- (CooBoo, 2021)
Fantasy román ze světa národa věčných uprchlíků. Národ Nurů už po staletí skáče z jednoho světa na druhý a hledá nový domov. Musí být neustále v pohybu, protože je pronásleduje šílená bohyně, která touží po jediném - zničit je. Arila se protlouká životem a postupně odhaluje tajemství minulosti, ale také pradávného řádu Hlídačů. A brzy bude vržena do vírů událostí, kdy bude muset zachránit své město, ale i čelit vlastním démonům. Dokáže v sobě nalézt dostatek síly, aby se mohla i ona stát opravdovým hrdinou? Nakladatelská anotace.