Lov - Minier, Bernard, 1960- (Voxi, 2022)
Oblíbený kriminalista Martin Servaz je opět na místě činu. Jasná záře úplňku osvětluje hranici lesa, ze kterého se vynoří vyděšený jelen. Není to ale obyčejné zvíře... jeho oči jsou lidské. Kriminalistu Martina Servaze přivolají na místo nehody, kde auto srazilo nahého muže s jelení hlavou. Muže, který má na hrudi vypálené slovo "spravedlnost". Ať už to znamená cokoli, jedno je jasné - v lesích francouzského Ariege se stal lovnou zvěří člověk. A to je pouze začátek děsivých událostí, které se daly do pohybu. Nakladatelská anotace.