Deník farářky - Kopecká, Martina Viktorie, 1986- (Voxi, 2021)
Zápisy farářky o její službě Církvi československé husitské, které se odvíjejí v rytmu církevního roku a zprostředkovávají její zážitky od bohoslužeb až po setkání s papežem Františkem.