Kapsa plná žita - Christie, Agatha, 1890-1976 (Voxi, 2022)
Klasická detektivka řeší případ záhadné vraždy bohatého podnikatele, která má za následek další vraždy v jeho rodině. Ve spolupráci s policií nalezne pachatele autorčina hrdinka slečna Marplová, která pod vnějškem neškodné, prostoduché paní skrývá nevšední inteligenci, léta praktických zkušeností, výbornou znalost lidské povahy a pochopení pro lidské slabosti.