Angličtina - 101 vtipů : učte se s humorem - Stern, Beate (Fragment, 2022)
Knížka vtipů ke zpříjemnění výuky angličtiny. Gramatika a slovní zásoba k procvičení pomocí úkolů a aktivit pro začátečníky i mírně pokročilé.