Španělština pro samouky a věčné začátečníky : MP3 - Macíková, Olga (Edika, 2022)
Učebnice španělštiny pro samouky. Nahrávky ke stažení na webových stránkách nakladatelství. Publikace obsahuje 20 lekcí, které tvoří moduly po 4 lekcích, každá pátá lekce je opakovací. Lekce začínají moderními a autentickými krátkými texty, které jsou zaměřeny především na hovorový jazyk. Pak následuje oddíl Frazeologie, věnovaný obtížnějším frázím z výchozího textu, dále naleznete výklad gramatiky. Jazykový koutek upozorňuje na konstrukce a vazby, které českým studentům dělají potíže. V každé lekci se také seznámíte s několika ustálenými rčeními nebo příslovími. Nakladatelská anotace.