Zaprodaný cit - Trobok, Ella (Pointa, 2022)
Romantický příběh z fiktivní země, která se ale příliš neliší od té naší. Láska je tabu a peníze znamenají moc. Na konci osmnáctého století zažívá země kulturní rozkvět, ale někteří se raději drží zažitých tradic. Zvláště sílící feminismus se nelíbí. Příběh se odehrává v zemi zvané Myosoté, kde "zamrzl čas" mezi 18. a 19. stoletím. Vanessa Smithová pochází z bohaté rodiny, majetek ale po smrti otce padne do rukou nejstaršímu synovi. Ve Vanessině zájmu by tak mělo být uzavření sňatku se zámožným ženichem. Jejím nastávajícím má být sir Filip Holm, kterému se ale nelíbí Vanessiny ostré feministické názory. Věci se začnou dávat do pohybu, když do země přijíždí Sebastian, který má na její vyjadřování zcela odlišný pohled než Filip. Nakladatelská anotace.