Nesplnitelný slib - Deveraux, Jude, 1947- (Baronet, 2022)
Milostný román odehrávající se ve dvou časových rovinách. Hlavní hrdina, Liam O´Connor, dostal v životě jediný důležitý úkol. Aby spasil svou duši za hříchy z předchozího života, musí lásku svého života přenechat jinému.