Nápad za miliardu : nejinspirativnější příběhy českých startupistů - Mareš, Michael, 1984- (IN, 2021)
Osobnosti stojící za úspěšnými českými startupy představují své příběhy. Doplňují je rady a tipy, které jednotlivým podnikatelům a jejich firmám pomohly dostat se až na vrchol.