Proč se říká... ? : vzít nohy na ramena, mít za ušima, viset na vlásku : ...lidské tělo v úslovích - Kostka, Petr, 1958- (Fragment, 2022)
Knížka vysvětluje běžně užívaná česká úsloví a rčení, která mají svůj původ v lidském těle.