Báječné experimenty na 15 minut : zážitková věda a tvůrčí pokusy pro děti - Hunt, Emily (Fragment, 2022)
Rychlé a snadno proveditelné pokusy z vědy a techniky. Inspirativní kniha vhodná pro učitele ZŠ i pro rodiče. Smyslem je objevování velkých myšlenek pomocí snadných pokusů.