Všechno se v dobré obrátí - Suchý, Adam, 1974- (XYZ, 2022)
Satiricky laděný román z Česka turbulentních 90. let 20. století. Do silvestrovské půlnoci roku 1992 zbývá jen několik dnů. Mladý sebestředný novinář Daniel, vyráží s jedním z prvních československých zájezdů na ostrov Tenerife, aby zde pro magazín Exotica napsal nenápadně pochvalnou reportáž o místních plážích, hotelech a turistických radovánkách. Daniel zde ale nachází mnohem víc než materiál ke svému článku a postupná změna pohledu na okolní svět i na sebe sama nakonec vede k překvapivé výhybce v jeho dosavadním životním směřování. Nakladatelská anotace.