Přijímací zkoušky na víceletá gymnázia. - Brož, František, 1960- (Edika, 2022)
Publikace je určena žákům 5. tříd ZŠ na přípravu češtiny k přijímacím zkouškám na gymnázia. V závěru knihy klíč správných odpovědí.