Ekonomie v jednom viru : svět pandemie očima ekonoma - Bourne, Ryan (Liberální institut, 2022)
Autor se snaží na základě dopadů pandemie koronaviru ve Spojených státech objasnit základní ekonomické pojmy a myšlenky.