Třeťák - Fever, Ella, 2004- (Pointa, 2022)
Román vypráví příběh dospívání dvou dívek - Eriky, která zjišťuje, že by mohla být bisexuální, a Míši, která se nedopatřením narodila v klučičím těle. Návštěvy prarodičů, kteří ji stále mají za Michala, nemístné narážky příbuzných, které musí snášet pro dobro rodiny, i nesmyslná byrokracie úřadů. Osmnáctiletá Míša se narodila do klučičího těla, a přestože rodiče ji plně podporují, zbytek společnosti už tak vstřícný není. Teď navíc nastupuje do třeťáku na nové škole, protože na té staré to po její letní proměně prostě nevyšlo. Potkává Eriku, e-girl z polské věřící rodiny, která je ve škole tak trochu za outsidera a své místo ve světě stále hledá. Najdou si k sobě dívky i přes své rozdíly cestu? A jak bude Erika reagovat na to, že je Míša trans?