Exodus - Stewart, Kate (Red, 2022)
Pokračování série Havraní bratrstvo, jež je směsicí erotiky, pomsty, tajemství, lží a hledání pravdy. Cecílie Hornerová neposlouchala žádná varování a prožila tak pár horkých chvilek s Dominikem a Seanem. Za všechno se ale musí platit. Nyní se vrací do Triple Falls, aby se smířila se svým osudem. Děj se víc soustředí na fungování Havraního bratrstva a odkrývá tajemství z minulosti jednotlivých postav. Cecílie stále tápe ve svých citech, a k tomu navíc poznává tajemného Francouze, který se objevil už v předchozím díle. Francouz Cecílii nesmírně odpuzuje, ale ještě víc ji přitahuje...