Queen con : zločiny podle komiksu - Molin, Meghan Scott (Po stopách Golden Arrowa, 2022)
Volné pokračování detektivního příběhu, ve kterém hraje hlavní roli komiksová tvůrkyně MG. Ani tady nechybí komunita "drag queen" pro které MG šije kostýmy. Místo své oblíbené činnosti musí ale opět řešit zločiny v L.A. MG se s vervou vrací do víru událostí, jež hýbou kalifornskou metropolí. Brzy však zjistí, že tentokrát nepůjde pouze o bezpečí neznámých občanů L. A. Koho se MG nakonec rozhodne chránit? Superhrdinu Golden Arrowa, který ztělesňuje neohrožený boj za spravedlnost, o němž dosud jen četla a psala v komiksech? Svého milovaného přítele Mattea? Nebo své nejlepší kamarády Lawrence a Ryana, kteří mají k případu podezřele a nebezpečně blízko? Nakladatelská anotace. Kráceno.