Chovejte se jako malý princ - Garnier, Stéphane, 1974- (Jota, 2022)
Autor přichází s knihou inspirovanou myšlenkami a filozofií Malého prince a konceptem "vnitřního dítěte" a ukazuje, jak jej v životě uvést do praxe.