Balzamovač - Belsham, Alison (Kniha Zlin, 2022)
Třetí složitý případ inspektora Francise Sullivana je další částí detektivně thrillerové série a volně navazuje na dva předchozí romány - Tatérka a Inkoust. V brightonském Přírodovědném muzeu je nalezeno čerstvě mumifikované tělo. Když se spolu s kryptickými zprávami začnou objevovat egyptské pohřební nádoby a v nich části těla, má detektiv Francis Sullivan jasno - jde o práci sériového vraha. V ohrožení se navíc ocitá i Francisova exmilenka, tatérka Marni, která čelí obvinění z vraždy. Rozpolcený vyšetřovatel musí svést boj s vlastními démony i s časem, aby odhalil šíleného balzamovače dřív, než bude pozdě. Nakladatelská anotace. Kráceno.